Vijesti i najave

Besplatna online akademija za žene poduzetnice iz ruralnih područja

  • Podijeli:
  • Ispis:

Projekt MREŽA kojeg LAG Zagorje- Sutla provodi u 2017. godini nadovezuje se na projekt FREE (Female Rural Enterprise Empowerment) - "Osnaživanje, poticanje i potpora poduzetnicama u ruralnim područjima"  udruge CESI u sklopu kojeg je razvijena besplatna online platforma za poduzetnice  http://www.ruralwomenacademy.eu/ . U cilju da ženama pruži edukaciju i podršku u razvoju poduzetničkih i poslovnih vještina, platforma nudi kratke tečajeve na teme “Poslovna strategija i Izvoz”, “Marketing i Društvene mreže”, “Razvoj proizvoda”, “Internet prodaja i Financije”.

Za sudjelovanje u besplatnoj online akademiji morate se registrirati preko poveznice:  http://www.ruralwomenacademy.eu/login/index.php , te odabirom različitih ponuđenih modula e-učenja naučit ćete osnove poslovanja u razvoju proizvoda, marketinga, društvenih medija, financija, razvoj poslovnih strategija i izvoza, a koji su važni u pokretanju malih poduzeća. 

Projekt FREE  radi na osnaživanju, poticanju i podršci ženama poduzetnicama u ruralnim područjima, a provodi ga udruga CESI u partnerstvu sa 6 organizacija iz Islanda, Ujedinjenog Kraljevstva, Bugarske i Litve, od listopada 2015. do veljače 2018., na čelu s Upravom za rad države Island. Unazad par godina znatno je povećan broj žena u ruralnim područjima koje žele pokrenuti vlastiti posao no susreću se sa preprekama kao što su manjak prostora za rad, manjak angažmana od strane ustanova i agencija koje bi im u tome trebali pružati podršku a mogućnosti edukacije nisu im u potpunosti dostupne.  U cilju pomoći ženama ruralnih područja koje imaju poduzetničku ideju ili su pokrenule svoj posao, da postanu uspješne poduzetnice,  dostupan je specifičan on-line trening za stjecanje „tvrdih“ i „mekih“ vještina kao i mogućnost da se udruže i dobiju podršku u okviru uspostavljene "Mreže žena poduzetnica" Lokalne akcijske grupe Zagorje- Sutla.

Javite nam se

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA ZAGORJE - SUTLA

Zagorska Sela 39

49296 Zagorska Sela

Podružnice: Pregrada - Pod Lenartom 1 | Zabok - Ulica Matije Gupca 53

OIB: 51537528813

IBAN: HR5024020061100639892

Primanje stranaka uz prethodnu najavu telefonom ili e-mailom.

TELEFONI

099/4237 161 ured Pregrada

091/752 2375 ured Zabok

099/4237 151 ured Zagorska Sela

099/4237 171


E-MAILOVI

ured@zagorje-sutla.eu

projekti@zagorje-sutla.eu

lag@zagorje-sutla.eu

Tajana Broz
voditeljica LAG-a


Jelena Knjaz
voditeljica ureda LAG-a Zagorje-SutlaSTRUČNI SURADNICI:

Blanka Stipčić Berić

Jelena Vuk Lipnjak

Službenica Lokalne akcijske grupe Zagorje- Sutla za zaštitu osobnih podataka:

Tajana Broz, 091/7522 375, lag@zagorje-sutla.eu

OVAJ PROJEKT SUFINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
U okviru Mjere 19. "LEADER-CLLD"

PROGRAM RURALNOG RAZVOJA 2014.-2020.
Udio sufinanciranja: 90% EU, 10% RH
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja

Natrag na vrh